1. Bayburt Manşet
  2. Haberler
  3. Kültür Sanat
  4. Müziğin İyileştirici Gücü Doktorların Sesinde Hayat Buldu haberi

Müziğin İyileştirici Gücü Doktorların Sesinde Hayat Buldu haberi

Müziğin İyileştirici Gücü Doktorların Sesinde Hayat Buldu haberi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müziğin İyileştirici Gücü Doktorların Sesinde Hayat Buldu haberi

Doktorlar bu kez meslekleri ile değil, sanatları ile şifa dağıttı. Memorial Ankara Hastanesi Korosu, Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde beyaz önlüklerini çıkarıp sahne kıyafetlerini giydi ve yine davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

“Eski Dostlar”, “Felek Çakmağını”, “Elbet Bir Gün Buluşacağız”, “Selanik Türküsü” ve daha pek çok eser… Farklı branşlardan 20 hekimin bir araya gelerek oluşturduğu, Şef Cem Özbek yönetimindeki koro, Türk müziğinin bu dillere pelesenk şarkılarını seslendirerek müzikseverlerden tam not aldı.

Yoğun iş yaşamının yüksek temposunda tatlı bir mola vermek ve sanatın iyileştirici gücünü de dinleyenlerle paylaşmak isteyen hekimler iki bölümden oluşan konserde toplam 28 eseri yorumladı. Uz. Dr. Bülent Küçükpilakçı, Prof. Dr. Cengiz Bolcal, Dyt. Ceyda Nur Kınay, Uz. Dr. Çiğdem Atbaş, Uz. Dr. Ebru Dündar Erbaş, Doç. Dr. Eda Tokat Şahin, Dr. Erkan Özgün, Prof. Dr. Ferit Avcu, Doç. Dr. Funda Ulu Öztürk, Prof. Dr. İbrahim Ötgün, Psi. Melek Abca, Prof. Dr. Metin Özkan, Op. Dr. Nesrin Fener, Doç. Dr. Nilgün Solak,.Uz. Dr. Ömer Aşkın Döğerlioğlu, Prof. Dr. Özlem Köroğlu, Prof. Dr. Sedat Gürkök, Uz. Dr. Selda Kaya, Semia Akçay ve Dr. Yasemin Gündüz başarılı performansları ile salondan büyük alkış aldı.

Koro başkanı Prof. Dr. Sedat Gürkök, “Ankara Memorial Hastanesi olarak kurduğumuz koro ile geleneksel hale getirdiğimiz konserlerimizin üçüncüsünü de gerçekleştirdik. Hem bizler eğlendik hem de misafirlerimizi eğlendirdik. Bu güzel birlikteliğimizi devam ettirmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı