1. Bayburt Manşet
  2. Bayburt Asayiş
  3. Bayburt’ta Kargo ile Uyuşturucu Sevkiyatı Engellendi! Haberi

Bayburt’ta Kargo ile Uyuşturucu Sevkiyatı Engellendi! Haberi

Bayburt'ta Kargo ile Uyuşturucu Sevkiyatı Engellendi! Haberi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayburt’ta Uyuşturucu Ticaretine Geçit Yok! İşte Operasyonun Detayları Haberi

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımını, imalatını ve ticaretini önlemeye yönelik yürüttükleri titiz çalışmalar sonucunda önemli bir başarıya imza attı. Yapılan saha ve analiz çalışmaları neticesinde, N.Ö. isimli şahsın kargo yoluyla uyuşturucu madde temin ettiği tespit edildi. Şüphelinin paketinde yapılan aramada, 7,39 gram skunk maddesi ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla N.Ö. hakkında, Türk Ceza Kanunu’nun (TCK) 188. maddesi (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti) ve 191. maddesi (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak) kapsamında adli işlem başlatıldı.

Bayburt Emniyet Müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi ve UYUMA uygulaması üzerinden gelen ihbarları Narkotik Vaka Analiz Sistemi (NARVAS) ile titizlikle değerlendirerek, halkın desteğiyle suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.